Sport Technology utvecklar nya spännande produkter inom sport och motion. Vi fokusera på Rullskidor och Skidor som vi brinner mycket för. Vi kommer även att sälja produkter som vi tycker är bra och som man behöver i detta sammanhang. Vi tillverkar själva, importerar direkt från Kina eller köper av underleverantörer.

Du kan komma i kontakt med oss via

  • Adress: Sport Technology Sverige AB, Skomakaregatan 2B, 24138 Eslöv
  • Telefon: +46 708 282510
  • email: sales@sporttechnology.se
  • Facebook: https://www.facebook.com/SportTechnologySverige/

Vi som driver företaget är:

  Joakim Petersson - Gillar rullskidor och skidor. Försöker hela tiden att bli lite bättre på att åka rullskidor och längdskidor. Har som målsättning att varje år förbättre mig på Vasaloppet. Tycker även om att cykla och träna i allmänhet. Bidrar med ekonomi och IT kunskaper utöver intresset för våra produkter. 

Kontakt: joakim@sporttechnology.se
 alt
+46 708 282510
     Mats Edberg - TBD
     Thorbjörn Prellner - Trots skåning är jag hängiven rull- och skidåkare med bl a 30 Vasalopp. Som läkare tycker jag att rullskidåkning borde bli den Svenska FolkSporten ur medicinsk synvinkel. Med rull(skid)åkning tränar Du 1) Syreupptagningsförmågan 2) Muskulär styrka i många muskler samt 3) Balans och Koordination. När Du väl lärt Dig hålla balansen är sporten mycket vänligare mot leder och senor än ex löpning. Därför vill jag gärna, som ordförande, medverka i att sporten populäriseras.